Financial Times har I 2009 kåret Mallorca som et af de 10 sikreste steder i verden at investere i fast ejendom, grundet balancen mellem udbud og efterspørgsel.

MALLORCA

- er ofte blevet beskyldt for at være én stor turistfælde med hoteller langs alle kyster.

De der har besøgt øen ved, at det blot er en meget lille del af øen, hvor hotellerne er dominerende. Hvad meget få ved, er at øen faktisk har været forgangsland indenfor miljøbeskyttelse i Middelhavsområdet.

Efter massiv byggeaktivitet op gennem 1960´erne og 70érne som følge af turismen, blev der i 1980érne fokus på, at beskytte den smukke natur.
Det blev vedtaget at en tredjedel af øen blev naturfredet og i 1998 vedtog man ved lov, at der ikke må opføres nye hoteller førend et tilsvarende nedrives. Endvidere er der indført kvoter for hvor store grønne områder der skal være i forbindelse med opførelse af hotel.

Mallorca har derfor formået, at værne om den smukke natur og er dermed fortsat i stand til at tiltrække de mange turister, øens befolkning er så afhængige af.

Fordelene af de mange besøgende på øen er, at der trods øens størrelse, findes 40 lystbådehavne,
23 golfbaner, flere daglige flyafgange fra den velfungerende Palma Lufthavn, professionel og billig biludlejning og et fantastik udbud af hyggelige restauranter og butikker.

Kontakt Charlotte Bøgh Larsen - Din ejendomsmægler på Mallorca

GOLFBANE VED SANTA PONSA og PALMA HAVN
Mallorca idag
Mallorcamægleren